Er du vedholdende i din stræben efter succes?

At opnå succes i livet uanset hvordan man kan definere hvad succes er vil altid være afhængig af at være vedholdende. Uanset hvad succes mål, det være sig i erhvervslivet, sport eller endda familieliv, vil der vedvarende altid spille en vigtig rolle.
At være vedholdende er defineret som vedvarende videre med uanset mål har været planlagt oprindeligt selv om en ekstern begivenhed eller indledende tab kan have bremset ned, eller midlertidigt standse en person, mens han er på vej i sin tur til at nå sit mål i livet.
Der var denne film vist som medvirkede Cuba Gooding Jr. og Robert De Niro med titlen “Mænd af ære”. Det er et sandt at livshistorie af Carl Brashear, der er den første afrikansk-amerikanske dykker i den amerikanske flåde at nå en rang af Master dykker på et tidspunkt i historien, da det var vanskeligt for afrikansk-amerikanske navy personel at gå ud over gennemsnittet og excel.
Brashear (spillet af Gooding) havde været meget vedholdende i sit mål om at færdiggøre navy diver kursus selvom Master Diver Billy søndag (spillet af De Niro), der har været instruktør i Brashear havde gjort diver kursus vanskeligt for ham at udføre. Han var i stand til at udholde og i sidste ende lykkes alle racistisk motiverede udfordringer han havde for at være i stand til at fuldføre Navy diver kursus.
Brashears persistens i at nå sit mål mod succes i livet ikke ende der, som han har denne ultimative mål at nå rang af Master dykker. Da han ved et uheld mistet sin ben midway i sin karriere mens han gjorde tjeneste i søværnet, fortsatte han med at flytte ved gennemgår intens Fysioterapi recovery programmer i rækkefølge for ham at inddrive. Med en kunstig ben, var i stand til at fungere i sit hverv i Navy igen og stadig være i stand til at nå sit ultimative mål om at blive en fuld pantsatte Master dykker.
I eksemplet ovenfor, der præsenterer persistens i at nå succes, uventede begivenheder der er sket i Master dykker Brashear liv. Selv om han har fastsat planer for selv at nå sine mål i flåden, havde visse begivenheder næsten forhindrede ham fra at nå dem. Det er hans vedholdenhed, der havde hjulpet ham nå ind i sig selv og tog ham op fra hans faldgruber og skubbede ham stadig til at arbejde hårdere for at ham at realisere sine mål.
Der vil altid være udfordringer, som vil være på forkant med enhver, der har planlagt en køreplan for succes i alle livets aspekter. Der vil være forhindringer og pukler undervejs og den eneste måde at klippe kort rejse i slutningen af kortet er, hvis den person, der rejser at succes køreplanen har besluttet at stoppe, ændre retninger eller endda vende tilbage til udgangspunktet.
For at afgøre, hvordan vedvarende en person er i hans forfølgelse af succes, han har brug at vide, hvad der driver ham mod succes. Monetære belønninger for enden af strækningen, der undertiden garanterer ikke nødvendigvis, at rejsen var vellykket.
En vedvarende person vil altid kræve passionen og drevet af varetagelse af sit mål i livet.
Passion og kørsel i uanset hvad en person gør i livet gør ham begået mod sit mål. Materielle belønninger kommer i sekundære og tjener kun som en bonus, når de når til slutningen af deres succes køreplan.
Forpligtelsen til at afslutte en opgave eller et mål holdes oven vande af lidenskab og drive. Denne egenskab er immaterielle, men det er et træk, der er til rådighed gratis for nogen.
Mens forpligtelsen at afslutte turen er næret af lidenskab og køre i retning af succes køreplanen, dens altid bedst at tjekke sig selv, hvor meget han er i opfyldelsen af sin personlige. På den anden side hvor engageret er han at nå sine planer kan kontrolleres på hvordan drevet og lidenskabelig han er hvad han gør.
Hvis de mål eller mål er værd alle risiko, tid og indsatsen, retfærdiggør dette allerede grund til at være engageret. Der begås så retfærdiggør passionen og drevet.
Nogen kan blive forpligtet til at hans drøm om at blive succes i livet. Så længe han ved, hvad han gør er værd at alt, hvad han har arbejdet hårdt, og dette omfatter risikoen for svigtende sammen med de følelsesmæssige og fysiske belastninger og derefter at brændstoffer grunden til at han skal fortsætte og være vedholdende i sin forfølgelse af s uccess.

1 Kommentar

 1. Henley

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *